Martinez heeft meteen belangrijk nieuws over Limbombe

Martinez heeft meteen belangrijk nieuws over Limbombe
Maandag 19 maart 2018 - 21:00   I   door Redactie

Roberto Martinez riep Anthony Limbombe op. Een hele grote verrassing was dat niet. Het was al wel duidelijk dat de flankaanvaller van Club Brugge flirtte met een selectie voor de nationale ploeg. Die is er nu dus ook gekomen. De vraag is nu of Limbombe in actie zal komen tegen Saoedi-Arabië.

Op dag één heeft Limbombe blijkbaar al punten gescoord. “Ik ga ervan uit dat hij speelminuten krijgt”, zei de bondscoach over hem aan VTM NIEUWS. Limbombe zelf is in de wolken om nu tussen de Rode Duivels te mogen geloven. Het is een nieuwe grote stap in zijn carrière.

“Ik ben heel blij met mijn eerste selectie. Mijn voordeel is dat Brugge in een 3-5-2 speelt, gelijkaardig aan het systeem van de Duivels", vertelt hij. "Daarvoor moet ik Ivan Leko bedanken. Ik had geen stress. Hier zijn is al een ervaring op zich.”

Niet klaar

Bij RC Genk slaagde Limbombe er niet in om door te breken. Daardoor moest hij in 2014 overstappen naar NEC Nijmegen. “Ik was zestien toen ik startte bij Genk. Misschien was ik er fysiek nog niet klaar voor. Maar dat is verleden tijd. Ik moet Michel Preud’homme bedanken, die mij naar Brugge haalde en vertrouwen schonk.”

TAGS  I  Martinez  I   Rode Duivels  I   Limbombe

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024