Martinez noemt verrassende naam: "Hij kan briljant worden voor de Rode Duivels"

Martinez noemt verrassende naam:
Maandag 06 februari 2017 - 22:45   I   door Redactie

Volgens Roberto Martinez kan Adnan Januzaj een erg belangrijke speler worden voor de Rode Duivels in de toekomst. De Belg is erg goed bezig bij Sunderland de laatste tijd.

“We zien allemaal het natuurtalent waarover hij beschikt. Hij is het soort speler dat het verschil kan maken aan de bal", vertelt Martinez aan Sky. "Je krijgt niet veel linksvoetige creatieve voetballers als hem in de schoot geworpen."

"Ik koester grote hoop voor hem, want we hebben geen linksvoetige die op de rechterflank kan spelen. Gezien onze speelwijze, zou hij in die rol briljant kunnen zijn voor de nationale ploeg. Hij kan ons op die manier in balans brengen.”

"Hij gaat vlot tegenstanders voorbij en zijn talent is quasi ongeëvenaard, maar nu zit hij op dat moment in zijn carrière waarop hij wedstrijden moet spelen. Je zag eerder in het seizoen ook dat hij het moeilijk had om hetzelfde niveau aan te houden. Maar nu hij drie of vier volledige wedstrijden op een rij in de benen heeft, zie je dat hij een gigantische impact begint te maken.”

TAGS  I  Roberto Martinez  I   Rode Duivels

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024