Martinez schept duidelijkheid over wie diepe spits wordt

Martinez schept duidelijkheid over wie diepe spits wordt
Maandag 19 maart 2018 - 22:00   I   door Redactie

Roberto Martinez licht toch al een tipje van de sluier over de opstelling tegen Saoedi-Arabië. Er zijn wel wat knopen door te hakken. Zo is Michy Batshuayi nu ook erg goed op dreef bij Borussia Dortmund en krijgt Romelu Lukaku dus concurrentie. Ook Eden Hazard kan op de 9 spelen. Antonio Conte stelde hem daar bij Chelsea geregeld op.

Er is voor Martinez echter geen twijfel. Lukaku start tegen Saoedi-Arabië. “De vorm van Lukaku is zeer goed. Tegen Liverpool was hij indrukwekkend. Hij toont maturiteit. Het doet deugd om hem op zo’n hoog niveau te zien presteren", aldus Martinez, die Lukaku al destijds bij Everton onder zijn hoede had. 

Hazard hoeft zich ook geen zorgen te maken. Hij hoeft bij de Rode Duivels niet op de 9 te gaan spelen. "Eden is voor mij geen valse negen. Bij Chelsea kan dat werken met jongens als Pedro rond hem. Maar bij ons hebben we nog Romelu, Michy, zelfs Dries die er kan spelen. Ik ga Hazard daar niet zetten.”

Belangrijk duel

Martinez wil het belang van de aankomende oefeninterland allerminst minimaliseren. “Tegen Saoedi-Arabië wil ik een frisse ploeg zien. Het is een wedstrijd die echt meetelt voor ons. Het is een enthousiaste tegenstander die ons zal tonen hoe de eerste twee groepswedstrijden op het WK zijn.”

Poll: Vind jij Lukaku ook de best mogelijke diepe spits bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Martinez  I   Hazard

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024