Mazzu heeft moeite met de nederlaag: "Voel meer dan frustratie"

Mazzu heeft moeite met de nederlaag:
Zondag 12 augustus 2018 - 22:10   I  

Voor Charleroi werd het een baalavond. Felice Mazzu zijn jongens speelden een erg goede wedstrijd tegen Anderlecht en waren de beste ploeg. Ze gaven amper iets weg tegen Anderlecht, maar na 90 minuten voetbal stapte paars-wit wel met de zege én met de drie punten van het veld.

Net daar heeft Mazzu veel problemen mee. Hij zag dat Charleroi de betere ploeg was en ze schoten zichzelf in de voet. Twee domme tegendoelpunten en zelf dan nog een karrenvracht aan kansen missen. Dan voel je als coach meer dan frustratie.

“Ik voel meer dan frustratie, ik ben teleurgesteld. Wanneer mijn jongens een hele wedstrijd doen wat ze moeten doen tegen een club met een van de grootste budgetten in België, wanneer Anderlecht twee keer scoort uit even veel kansen en je zelf ontelbaar veel kansen creëert, is deze uitslag triest. Als de jongens zich bewust zijn van wat ze vanavond hebben gepresteerd, moeten we zeggen dat we mentaal hebben gewonnen. We hebben de wedstrijd niet verloren op efficiëntie, maar op twee fases in de wedstrijd.” Dat vertelde Mazzu na de wedstrijd volgens Sporza.

Poll: Verdiende Anderlecht de zege?

TAGS  I  Anderlecht  I  Charleroi

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024