Mertens zei vorige zomer 'neen' tegen deze topclub: "Maar als ik dat had geweten..."

Mertens zei vorige zomer 'neen' tegen deze topclub:
Zaterdag 25 november 2017 - 08:50   I  

Dries Mertens is één van de belangrijkste spelers bij de Italiaanse topclub Napoli. Toch heeft het niet veel gescheeld of onze landgenoot was afgelopen zomer overgestapt naar FC Barcelona. Alleen wilde Mertens geen tweede viool spelen in Camp Nou...

Iets waar hij nu een klein beetje spijt van heeft. "Als ik had geweten dat Neymar zou vertrekken... (oprecht) Er was een tijdje interesse van Barcelona, maar ik ging er reserve zijn. Achter MSN (Messi, Suárez, Neymar, red.). En na zo'n mooi jaar bij Napoli had ik geen zin om opnieuw op de bank te zitten. Ook al was het Barcelona", aldus Mertens in HLN.

"Ik besloot hier bij te tekenen en dan vertrekt die Neymar naar PSG... Hij heeft in zijn eentje de transfermarkt opgefokt. Op zoek naar een vervanger moest Barça plots 100 miljoen betalen voor spelers die net daarvoor nog de helft van dat bedrag kostten."

"Soms denk ik: 'Wat als ik nu bij Barcelona had gezeten...?' Ik zou wel eens willen weten wat dat had gegeven. Want als je ziet wie daar de voorbije maanden op links heeft gespeeld... Misschien had ik daar kunnen staan."

Poll: Had Mertens naar Barcelona moeten gaan?

TAGS  I  Mertens  I   Napoli  I   Barcelona

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024