Messi over einde carrière: "Ik wil andere dingen doen"

Messi over einde carrière:
Maandag 19 maart 2018 - 18:33   I  

Lionel Messi is er ondertussen al 30 en Barcelona inbeelden zonder Lionel Messi is eigenlijk onmogelijk. De Argentijn is een levende legende, samen met Cristiano Ronaldo. Toch begint het stilaan te dagen dat beide spelers niet nog seizoenen lang aan de top zullen meedraaien. Een nieuwe generatie staat dan ook klaar om beide heren op te volgen.

Lionel Messi denkt al aan wat hij van plan is na zijn voetbalcarrière. Al kan hij daar voorlopig nog geen concrete plannen opkleven. “Het zal heel erg moeilijk zijn om niet meer die routine te hebben van trainen en wedstrijden. Ik heb nog geen idee wat ik dan ga doen of waar ik wil wonen. Ik zou graag dingen willen doen, waar ik nu niet aan toe kom. Maar of dat in Barcelona of Rosario is, geen idee.” Dat vertelde Messi volgens HLN gisteren op de Argentijnse televisie.

"Pijnlijk om te zien"

In Barcelona is het leven voorlopig nog goed, maar Messi droomde altijd van een terugkeer naar Argentinië. Daar is hij ondertussen niet meer zo zeker van. Het gaat niet zo goed met zijn land en dat is pijnlijk om te zien. Hij weet dan ook nog niet waar zijn toekomst ligt.

Het doet me pijn om te zien hoe het nu gaat in Argentinië. De onzekerheid. Als ik naar de toekomst kijk, of ik terugkeer naar Rosario en kan genieten van mijn stad, omdat ik dat niet niet kon als kind. Maar ik maak mij zorgen over de vele overvallen. Het zou mij ook kunnen overkomen. Vroeger kon ik nog de hele dag de straat op en er kon mij niks overkomen.”

Poll: Draait Messi nog lang mee aan de top?

TAGS  I  Messi  I   Barcelona

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024