‘Messi probeert transfer van Hazard naar Real Madrid te saboteren’

‘Messi probeert transfer van Hazard naar Real Madrid te saboteren’
Dinsdag 17 juli 2018 - 10:43   I  

Het heeft er alle schijn van dat Eden Hazard (27) zijn carrière gaat verderzetten bij Real Madrid. Real wil Hazard en Hazard wil dolgraag naar Santiago Bernabéu. Een ‘match made in heaven’, maar daar is Lionel Messi het niet mee eens.

Enkele dagen geleden lekte al uit dat Messi koste wat het kost wil vermijden dat Hazard bij de grote rivaal uit Madrid aan de slag gaat. De Argentijnse balvirtuoos zou aan het bestuur van Barcelona laten weten hebben dat hij de Belg in Camp Nou wil hebben.

Volgens Don Balon gaat Messi nu nóg een stapje verder. De aanvaller zou aan de Barça-top laten weten hebben dat hij niet meer met Ousmane Dembele wil spelen. Messi – en enkele andere topspelers – zouden niet in het potentieel van de Franse wereldkampioen geloven. Messi wil dan ook dat Dembele zo snel mogelijk vertrekt.

80 miljoen, plus Dembele

Barcelona zou de mening van Messi delen en van plan zijn om een bod van 80 miljoen euro, plus Ousmane Dembele, neer te leggen bij Chelsea. Of dat voldoende is voor The Blues, moet nog blijken. Chelsea zelf zou mikken op een transferbedrag van 225 miljoen euro.

Of Hazard zelf openstaat voor een move naar Barcelona, is nog maar de vraag. De Rode Duivel maakte er in het verleden nooit een geheim van dat Real Madrid zijn droomclub is. Toch zou Messi in de kansen van Barcelona geloven, zeker als Real niet meteen werk maakt van een deal.

Poll: Voor welke club moet Hazard kiezen?

TAGS  I  Chelsea  I  Barcelona  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024