Meunier reageert na straffe zege tegen Barcelona: "Bij Club Brugge regelmatig"

Meunier reageert na straffe zege tegen Barcelona:
Woensdag 15 februari 2017 - 06:30   I   door Redactie

Paris Saint-Germain won met 4-0 van Barcelona in de Champions League. Thomas Meunier staat zelf perplex van zoveel overmacht.

"Zelfs ík ben verrast", reageert Meunier, die nochtans vooraf wel volop geloofde in een overwinning. Tactisch was dit de perfecte wedstrijd. Defensief hebben we niks weggegeven, op één kans na. En zelf hadden we nóg meer kunnen scoren. (knipoogt) Dan was het toch geen slechte wedstrijd, hé."

Meunier behoorde tot de uitblinkers, al had hij het niet makkelijk met Neymar. "Maar het is dan ook Neymar, niet zomaar één van de beste spelers ter wereld. Zijn bewegingen zijn met het blote oog nauwelijks te volgen. En eerlijk: als hij op pure snelheid was, kon ik hem maar heel moeilijk bijhouden. Ik heb álles geprobeerd. (lacht) En dat lukte nog behoorlijk ook, met dank aan de ploegmaats. We waren gezond agressief."

"Dat was typisch Meunier", grijnst de Rode Duivel in Het Nieuwsblad. "Bij Club Brugge maakte ik regelmatig zulke acties. (denkt na) Maar eerlijk: ik vond het raar dat niemand me aanviel."

TAGS  I  Thomas Meunier  I   PSG

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024