‘Milan wil 30 (!) miljoen betalen voor beste speler uit Jupiler Pro League’

‘Milan wil 30 (!) miljoen betalen voor beste speler uit Jupiler Pro League’
Donderdag 22 april 2021 - 19:00   I   door Redactie

AC Milan ontdekte een tijdje geleden de Jupiler Pro League. Nadat het Alexis Saelemaekers wegplukte bij RSC Anderlecht, besefte de Italiaanse topclub dat er nog veel meer goudklompjes rondlopen op de Belgische voetbalvelden.

Dit seizoen werden al verschillende spelers uit de Jupiler Pro League aan een overstap naar AC Milan gelinkt. Charles De Ketelaere, Noa Lang, Odilon Kossounou (allen Club Brugge) en Albert Sambi Lokonga (Anderlecht) prijken op het verlanglijstje van De Rossoneri.

30 miljoen

Voor De Ketelaere zou AC Milan wel érg ver willen gaan, zo bevestigen enkele Italiaanse bronnen. Milan zou zomaar even 30 miljoen euro, exclusief bonussen, veil hebben om CDK weg te plukken bij blauw-zwart. Een duizelingwekkend bedrag.

Bij AC Milan zijn ze al een tijdje wild van De Ketelaere. Sportief directeur Paolo Maldini en zijn scouts vinden de Bruggeling de beste speler in de Belgische competitie en geloven dat hij een grote carrière zal maken. Of Club zijn goudhaantje in de zomer al laat gaan, is echter nog maar de vraag.

Poll: Vind jij Charles De Ketelaere 30 miljoen euro waard?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC Milan  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024