Mister Michel dropt bommetje: "Van Holsbeeck niet nerveus maken"

Mister Michel dropt bommetje:
Donderdag 21 december 2017 - 11:49   I  

Ex-manager van Anderlecht Michel Verschueren is zeer tevreden met Coucke als opvolger van Vanden Stock. Volgens hem is Anderlecht in goede handen. Dat meldt VTM Nieuws.

Volgens Verschueren is Coucke de ideale man voor Anderlecht. "Coucke is een man met veel ambitie en met kapitaal. Hij kent het Belgisch voetbal door en door. Ik denk dat met deze koop het sportieve niveau van Anderlecht veilig gesteld wordt.”

De komst van Coucke zorgt wel voor een verschuiving bij paars-wit. Zo is het nog onduidelijk wat de rol wordt van Herman Van Holsbeeck. Wel wordt het stilaan duidelijk dat Michael Verschueren, zoon van, een grotere rol zal spelen in het dagelijkse bestuur.

Volgens sommigen zou hij zelfs aan het hoofd komen van de dagelijkse leiding en zo in de voetsporen treden van zijn vader. Daar wilt Michel zelf nog niets over kwijt. "Ik wil Herman Van Holsbeek niet nerveus maken", was zijn korte reactie aan VTM Nieuws.

Toch wel opmerkelijk en ook het bewijs dat er het één en ander staat te gebeuren in Neerpede. Morgen weten we wellicht meer. Dan geven Anderlecht en Coucke een persconferentie.

Poll: Denkt u dat Michael Verschueren aan de leiding komt te staan?

TAGS  I  Anderlecht  I   Coucke  I   Verschueren

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024