Mogelijke supertransfer wenkt voor Eden Hazard na knalprestatie op WK

Mogelijke supertransfer wenkt voor Eden Hazard na knalprestatie op WK
Zondag 24 juni 2018 - 08:14   I  

De Rode Duivels swingden bij momenten tegen Tunesië en Eden Hazard was één van de beste spelers op het veld. Dat onze kapitein het de jongste tijd zó goed doet bij de nationale ploeg, zal hem geen windeieren leggen.

De voorbije maanden werd Hazard, nu toch al sinds de zomer van 2012 bij Chelsea spelend, al meermaals aan andere topclubs gelinkt. Dé ster van The Blues heeft het in zich om nog een stap hogerop te zetten, maar tot dusver bleef Hazard zijn huidige werkgever altijd trouw.

Paris Saint-Germain en Real Madrid trokken al een aantal keer aan de mouw van Hazard en zullen het niet nalaten om dat in (nabije) toekomst opnieuw te doen. Het is duidelijk: als Hazard dit niveau aanhoudt en blijft schitteren op het WK, wordt het voor Chelsea heel moeilijk om de Belg in Londen te houden.

Match made in heaven?

Real Madrid zou zijn huidige kern willen verjongen en de aanvalslinie van een kwaliteitsinjectie voorzien. Op de nog steeds maar 27-jarige Hazard kan je bouwen met het oog op de toekomst. Daarbovenop komt nog eens dat onze landgenoot al heel lang fan is van Real Madrid. Een match made in heaven? Het zou best kunnen, ja.

Poll: Hoop jij dat Hazard bij Real Madrid aan de slag gaat?

TAGS  I  Hazard  I  Rode Duivels  I  Tunesië  I  Chelsea  I  PSG  I  Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024