‘Mourinho gooit deze twee topspelers eruit bij Manchester United’

‘Mourinho gooit deze twee topspelers eruit bij Manchester United’
Donderdag 22 maart 2018 - 18:49   I  

Het loopt niet zoals gepland bij Manchester United. Trainer José Mourinho hoopte dat hij dit seizoen een woordje zou meespreken in het titeldebat, maar niets is minder waar. Manchester City heeft ondertussen een straat voorsprong op ‘The Red Devils’, die op de koop toe ook al uitgeschakeld werden in de Champions League.

Mourinho heeft volgens The Daily Express dan ook genoeg gezien. The Special One gaat in het tussenseizoen met de grove borstel door zijn spelerskern gaan en enkele spelers bij het huisvuil zetten. Opmerkelijk is dat ook Juan Mata en Ander Herrera te horen gekregen hebben dat ze geen toekomst meer hebben op Old Trafford.

De twee Spanjaarden speelden de voorbije seizoenen veel wedstrijden in het shirt van Manchester United, maar de jongste weken en maanden komen ze steeds minder in actie. Dat heeft alles te maken met het feit dat Mourinho niet meer in hen gelooft. Het bestuur van de Engelse recordkampioen zal Herrera en Mata binnenkort dan ook in de etalage plaatsen.

Voor het overige wil Mourinho enkele grote namen aan zijn huidige selectie toevoegen. De Portugese oefenmeester wil een elftal bouwen dat in staat is om vanaf volgend seizoen te wedijveren met het Manchester City van Pep Guardiola.

Poll: Kan Manchester United volgend seizoen kampioen worden?

TAGS  I  Mourinho  I   Mata  I   Herrera  I   Manchester United

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024