'Na Meunier wil ook deze speler PSG zo snel mogelijk verlaten'

'Na Meunier wil ook deze speler PSG zo snel mogelijk verlaten'
Zaterdag 24 maart 2018 - 20:43   I  

Thomas Meunier heeft geen basisplaats bij Paris Saint-Germain. Dat is de rechtsachter zelf ook grondig beu en daarom denkt hij aan een vertrek in de zomer. Volgens La Dernière Heure is de nieuwe club wellicht al bekend, Juventus. Enkel een opvallende verandering - als hij plots basisspeler wordt - kan Meunier nog in Parijs houden.

De Rode Duivels is trouwens niet de enige die PSG zou willen verlaten. Ook Julian Draxler zou PSG willen verlaten. De Duitse international krijgt nochtans wel de nodige speelminuten en wist dit seizoen al drie keer te scoren. Hij was ook nog eens goed voor 5 assists. toch lijkt de concurrentie met Neymar, Mbappé en Di Maria wel heel groot.

Draxler heeft volgens Daily Express nu zijn zinnen gezet op een transfer naar Real Madrid. De Madrilenen zien in de Duitser de perfecte vervanger voor bijvoorbeeld een Gareth Bale, die dit seizoen al te vaak in de lappenmand lag. Ook Arsenal zou hem graag binnenhalen, maar Draxler zal er alles aan doen om naar Madrid te kunnen verhuizen.

Indrukwekkend

Draxler kreeg onlangs nog erg veel lof van een ploeggenoot. "Ik heb tegen de drie huidige groten - Neymar, Messi en Ronaldo - gespeeld, maar puur op technisch vlak heeft Julian Draxler me het meest geïmponeerd", aldus Marquinhos over zijn huidige ploegmaat.

"Zelfs al heeft hij niet dezelfde snelheid als de andere drie, hij kan zijn tegenstanders uitschakelen door zijn controle, zijn baltoets en zijn spelintelligentie.

 

Poll: Volgt er een leegloop bij PSG?

TAGS  I  Draxler  I   PSG  I   Real Madrid

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024