'Na mislopen transfer nog meer dramatisch nieuws voor Mitrovic'

'Na mislopen transfer nog meer dramatisch nieuws voor Mitrovic'
Maandag 08 januari 2018 - 07:00   I   door Redactie

Stefan Mitrovic zag zijn transfer naar Saint-Etienne in het water vallen. De verdediger van AA Gent raakte niet door de medische testen. Intussen kreeg ook de Gentse clubdokter Luc Vanden Bossche een verontrustende scan te zien van de enkel van Mitrovic.

“We moeten voorzichtig zijn, want het betreft een gewone screeningsscan. Maar op basis van dat beeld kan ik begrijpen dat Saint-Etienne de transfer niet liet doorgaan”, zei professor Vanden Bossche aan Het Nieuwsblad. “Onze laatste scan dateerde van midden december, vóór de match tegen Anderlecht en staat in schril contrast met de nieuwe.”

Gent liet voor de laatste match voor de winterstop tegen Anderlecht nog een scan uitvoeren, maar daar was niets verontrustends op te zien. "Er was voor de stage een nieuwe scan voorzien in Gent, maar hij miste zijn vliegtuig”, aldus Vanden Bossche. “Op basis van de scan in december was er geen reden om aan te nemen dat hij niet zou slagen voor zijn medische tests, nu is het een andere zaak."

"We gaan een nieuwe, supergedetailleerde scan nemen en daarna herevalueren. Ik wil duizend procent zeker zijn voor ik definitieve uitspraken doe, maar als er een stabiliserende operatie aan de enkelpees nodig zou zijn, dan moet hij in principe zes maanden revalideren.”

Poll: Zal Gent hem missen als hij zes maanden out is?

TAGS  I  Mitrovic  I   AA Gent

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024