Nainggolan is niet mee maar maakt het Panama toch knap lastig (Video)

Nainggolan is niet mee maar maakt het Panama toch knap lastig (Video)
Maandag 18 juni 2018 - 11:05   I  

Radja Nainggolan is niet geselecteerd voor het wereldkampioenschap in Rusland maar de middenvelder van AS Roma laat zo nu en dan toch van zich horen. Nu doet hij via een reclamefilmpje van Orange een oproep om de Panamezen het zo lastig mogelijk te maken.

“Zoals jullie weten kan ik er niet bijzijn tegen Panama, om tactische redenen. Maar ik kan de Belgen wel nog helpen”, begint Nainggolan in het filmpje. Daarna belt de voormalig Rode Duivel naar supporter Patrick die in Rusland zit. “Je zou met zoveel mogelijk van die gasten naar het hotel van Panama moeten gaan. Daar moet je zoveel mogelijk lawaai maken en er zeker voor zorgen dat die mannen heel de nacht lang geen oog dichtdoen.”

Op het einde van het filmpje komt de boodschap: ‘Tunesië, jij bent de volgende aan de beurt.’ Er komen dus zeker nog filmpjes. “Met de reeks filmpjes - er komen er nog aan - willen we ons pakket ‘Orange Unlimited’ aanprijzen, want alles is onbeperkt: mobiel én data”, aldus Annelore Marynissen van Orange. “We willen de boodschap uitdragen dat iedereen de Rode Duivels onbeperkt kan supporteren, zelfs van thuis uit. En wie is daar beter voor geschikt dan Radja Nainggolan?”
 

Poll: Wat vind jij van het filmpje?

TAGS  I  Nainggolan  I  Martinez  I  WK  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024