Nainggolan niet mee naar WK? "Omdat hij rookt? Tja, ik ook hoor"

Nainggolan niet mee naar WK?
Zaterdag 24 maart 2018 - 09:45   I   door Redactie

Luis Oliveira vertegenwoordigde de Rode Duivels op het WK van 1998. De voormalige aanvaller timmert nu in Italië aan zijn weg als trainer. Hoewel hij al bijna 20 jaar weg is uit België volgt hij de Belgische nationale ploeg nog wel.

"Ik vind de huidige generatie Rode Duivels echt fantastisch. Ik denk dat ze dit jaar ver zullen geraken. Maar je moet wel Hazard vrijheid geven. En zou je met De Bruyne niet in een 4-3-3 spelen? Belangrijk is dat iedereen op zijn juiste positie speelt. Een aanvaller, zoals Carrasco, moet in de aanval spelen. Anders verliest hij zijn kwaliteiten. Dat vind ik", aldus Oliveira in Het Nieuwsblad.

Radja Nainggolan moet bondscoach Roberto Martinez mee naar het WK nemen, vindt Oliveira. “Een grote speler. Ik zou hem altijd meenemen. En opstellen als titularis. In Italië begrijpt niemand waarom hij eruit zou worden gehouden.”

"Ik verstopte me, ik rookte nooit in het zicht"

Nainggolan drinkt, rookt en vloekt. Niet meteen het ideaalbeeld van een profvoetballer. "Ik dronk wel eens een glas, maar in een discotheek zag je mij niet vaak. Ik dronk thuis. Maar ik rookte ook. Geleerd in Brussel. En ik rookte veel. Ik ben vijftien jaar geleden gestopt", aldus Oliveira

"Het benam mij de adem. Ik rookte zelfs bij de nationale ploeg. Maar ik verstopte me. Ik deed het nooit in het zicht. Dat is een kwestie van respect. Maar uiteindelijk gaat het toch om wat iemand op het veld presteert.”

Poll: Moet Radja mee naar het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Nainggolan  I   Oliveira

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024