Nam Clement op deze manier afscheid van Waasland-Beveren?

Nam Clement op deze manier afscheid van Waasland-Beveren?
Zaterdag 16 december 2017 - 23:55   I  

Vanavond eindigde de Wase derby op een gelijkspel. Daarmee schieten beide ploegen amper iets op en Clement krijgt zijn ploeg voorlopig niet in de top 6.

Toch zou het goed kunnen dat Clement binnenkort trainer is van een andere club. Racing Genk aast namelijk op de trainer van de Waaslanders en die heeft daar bovendien ook zelf oren na.

Clement zelf heeft steeds gezegd dat hij vanavond nog op de bank zou zitten en dat was dus ook het geval. Of hij ook volgende wedstrijd nog aan het roer zal staan is dan weer een andere vraag.

Als dit de laatste wedstrijd van Clement was, dan heeft hij zijn avontuur toch niet in schoonheid kunnen afsluiten. Bovendien zou een vertrek van Clement weleens verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor Waasland-Beveren.

Veel spelers zouden de trainer kunnen volgen of de ploeg gewoon verlaten. Zo zou sterspeler Morioka de overstap kunnen maken naar een Belgische topclub en zonder Clement lijkt die overstap iets vlotter te gaan. Clement zou op die manier de club in onzekere toestand achter zich laten.

Poll: Was dit de laatste wedstrijd van Clement bij Waasland-Beveren?

TAGS  I  Clement  I   Waasland-Beveren  I   RC Genk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024