Nederlandse supporters spuwen Oranje al meteen uit: "Hoe kan dit?!"

Nederlandse supporters spuwen Oranje al meteen uit:
Zondag 13 juni 2021 - 21:46   I   door Redactie

Ze denken normaal altijd dat ze het EK gaan winnen, maar deze keer was er toch een stuk minder vertrouwen in het Nederlandse elftal. Na de eerste helft van hun opener tegen Oekraïne heerste er een dubbel gevoel.

Eén dag na de Rode Duivels was het zondag aan Nederland om de spits van hun EK-groep af te bijten tegen het Oekraïne van (voorlopig nog) AA Gent-speler Roman Yaremchuk en ex-KRC Genk-speler Ruslan Malinovskyi.

Door de 3-1-zege van Oostenrijk tegen Noord-Macedonië eerder op de dag lag er toch wel wat druk op Oranje, maar toch viel het na een behoorlijke start al snel stil. De laatste tien minuten kregen ze wél kansen om te scoren en dat hadden ze ook moéten doen, maar de bal wilde er maar niet in.

Strenge oordeel

Het veranderde het strenge oordeel van de kritische Nederlandse fans niet, integendeel. Op sociale media vonden velen het maar een slappe hap en dat lieten ze in hun commentaren ook merken. En dat de vele kansen niet werden afgemaakt vonden ze erger dan dat die gecreëerd werden.

Eén iemand vatte het op Twitter goed samen: "Toch grappig, de nederlandstalige tweets kraken het spel van @onsranje helemaal af. Internationaal is er volop lof voor het Nederlandse spel en het creëren van zoveel goede kansen. Ik denk vooral... Hij had er wel in gemogen."

TAGS  I  Nederland  I  Oekraïne  I  Oostenrijk  I  Noord-Macedonië

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024