‘Niet alleen Real Madrid, maar ook deze topclub heeft Hazard in het vizier’

‘Niet alleen Real Madrid, maar ook deze topclub heeft Hazard in het vizier’
Vrijdag 16 maart 2018 - 23:42   I  

Bij welke Europese topclub schitter Eden Hazard volgend seizoen? De Rode Duivel staat tot nader order nog steeds onder contract bij Chelsea, maar de Londenaren lijken het steeds moeilijker te krijgen om hun sterspeler uit de klauwen van de concurrentie te houden.

Het is een publiek geheim dat Hazard al een hele poos op het verlanglijstje van Real Madrid staat. Trainer Zinédine Zidane is een groot bewonderaar van Hazard, die op zijn beurt dan weer een groot bewonderaar is van… Zidane. Hoewel Real-voorzitter Florentino Perez niet helemaal overtuigd is van Hazard, houdt de Spaanse topclub de situatie van onze landgenoot nauwlettend in de gaten.

Toch is Real Madrid niet de enige club die op Hazard aast. The Mirror meldt dat ook Paris Saint-Germain nog steeds van een samenwerking met dé vedette van Chelsea droomt. In het verleden flirtten de Franse topclub en Hazard al meermaals met elkaar. Denk bijvoorbeeld maar aan die avond dat Hazard na een Champions League-duel tussen Chelsea en PSG shirtjes ruilde en met een truitje van de Fransen een TV-interview gaf.

Vóór de hegemonie van PSG begon, schitterde Hazard nog bij Lille OSC. Onze landgenoot leidde de Noord-Franse club met zijn flitsende acties en vele goals naar de Franse titel. Het hoeft dan ook geen betoog dat Hazard veel aanzien geniet in de Ligue 1. Overigens staat niet alleen Hazard, maar ook Thibaut Courtois op het wenslijstje van PSG. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Zou PSG een goede club zijn voor Hazard?

TAGS  I  Hazard  I   Real Madrid  I   Chelsea  I   PSG  I   Courtois

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024