Noa Lang zorgt voor problemen bij Club: "Hij jaagt zich er steeds meer in op"

Noa Lang zorgt voor problemen bij Club:
Maandag 10 mei 2021 - 08:00   I   door Redactie

Noa Lang stormde afgelopen vrijdag, vlak na zijn wissel, meteen naar binnen. Een gefrustreerde en geïrriteerde Lang gunde niemand een blik en zocht de kleedkamer op. De Nederlander heeft het moeilijk.

"Tot zijn coronabesmetting was Lang goed geweest voor acht goals en vijf assists in acht wedstrijden. Maar op Antwerp pakte hij twee keer geel en miste hij de wedstrijd op Kortrijk. Op Anderlecht kwam hij opnieuw in het team, zette hij zijn ploeg op voorsprong, maar moest hij toezien hoe paars-wit nog op en over Club Brugge ging", analyseert Het Nieuwsblad de jongste maanden van Lang.

Malaise

"Op basis van zijn 15 goals en 8 assists krijgt hij de vrijheid om te lopen waar hij wil. In nauwelijks zes maanden heeft de Rotterdamse lefgozer het spel van Club naar zich toe getrokken. Maar op momenten dat Lang de vrije man niet vindt of net dat tikkeltje minder scherp is, deelt Club in de malaise", merkt de krant op.

 

Het Nieuwsblad stelt ook vast dat Club weinig alternatieven achter de hand heeft voor iemand als Lang. "In Genk vielen achtereenvolgens Okereke, Sobol, Chong en Badji in. De ene deed het nog minder indrukwekkend dan de andere."

"De Ketelaere ging eraf na 64 minuten, Lang na 85 minuten nadat hij nog een vermijdbare gele kaart had gepakt. Nu zijn voetbal niet draait, jaagt Lang zich steeds meer in de arbitrage op", besluit de krant.

Poll: Denk jij dat Lang zijn beste niveau nog zal halen tijdens deze play-offs?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Antwerp

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024