Onderneemt Anderlecht nieuwe poging om Trossard weg te halen bij Genk?

Onderneemt Anderlecht nieuwe poging om Trossard weg te halen bij Genk?
Maandag 12 november 2018 - 12:04   I  

RSC Anderlecht zal zich in januari erg bedrijvig tonen op de transfermarkt. Marc Coucke is niet tevreden over de huidige gang van zaken en zal na de jaarwisseling de geldbeugel opentrekken om de huidige ploeg gevoelig te versterken.

Op het verlanglijstje van de RSCA-voorzitter staan alvast een nieuwe spelmaker en een aanvaller. Een creatieve injectie is broodnodig, want Hein Vanhaezebrouck beschikt in zijn huidige kern nauwelijks over een speler die met een individuele actie het verschil kan maken.

Wie weet onderneemt Coucke een poging om Leandro Trossard weg te plukken bij KRC Genk? Het is een publiek geheim dat de voorzitter van paars-wit een groot bewonderaar is van het goudhaantje. Vorige zomer werd Trossard al in verband gebracht met een verhuis naar Anderlecht, maar toen kwam er niets van in huis.

18 miljoen

Het is maar zeer de vraag of het Genkse bestuur Trossard nu wel naar Brussel zal laten gaan. In de Luminus Arena willen ze Trossard ten vroegste na afloop van het huidige seizoen laten gaan, en liefst van al naar een buitenlandse club.

Trossard werd recent nog in verband gebracht met een transfer naar Monaco. De club uit het prinsdom zou zomaar eventjes 18 miljoen euro veil hebben voor de Genkse smaakmaker. Ook Southampton, Newcastle United en West Ham United zijn geïnteresseerd.

Poll: Denk jij dat Anderlecht kans maakt om Trossard in te lijven?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024