Onverwachte transfer voor Mbappé? “Ik probeer hem naar hier te halen”

Onverwachte transfer voor Mbappé? “Ik probeer hem naar hier te halen”
Vrijdag 20 juli 2018 - 13:21   I  

Kylian Mbappé is amper 19 jaar oud, maar de voetbalwereld ligt nu al aan zijn voeten. De jonge spits floreerde bij AS Monaco en Paris Saint-Germain en maakte de voorbije weken ook indruk op het WK in Rusland door wereldkampioen te worden met Frankrijk. Dat Mbappé ondertussen aan tal van andere topclubs wordt gelinkt, is dan ook geen verrassing.

Real Madrid, Manchester United, Barcelona en Manchester City: allen passeerden ze de jongste weken al de revue. Geen van hen lijkt evenwel met Mbappé aan de haal te gaan, aangezien PSG zijn wonderkind niet wil lossen. Een vertrek van de aanvaller is ten vroegste volgende zomer bespreekbaar.

"Ik wil Kylian overtuigen"

En dan hopen ze in… Liverpool met Mbappé aan de haal te gaan. Zomeraanwinst Fabinho, die Mbappé goed kent van bij Monaco, wil zijn maatje overtuigen om over te stappen naar Liverpool. “Kylian heeft al laten weten dat hij volgend seizoen bij PSG speelt. Stap voor stap zal ik proberen van hem te overtuigen om naar Liverpool te komen”, laat Fabinho weten in een gesprek met Liverpool Echo.

Of Fabinho uiteindelijk ook in zijn opzet zal slagen is nog maar de vraag. Mbappé lijkt momenteel niet te staan springen om PSG in te ruilen voor een andere topclub. De Fransman wil trofeeën winnen met zijn huidige werkgever en pas in de toekomst nadenken over een eventuele nieuwe toptransfer.

Poll: Zie jij Mbappé ooit naar Liverpool gaan?

TAGS  I  Liverpool  I  PSG

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024