Ook Neymar mengt zich in discussie rond Ronaldo en Messi

Ook Neymar mengt zich in discussie rond Ronaldo en Messi
Zondag 17 juni 2018 - 09:30   I  

Het zal altijd een eeuwige discussie blijven, wie is de beste speler ter wereld? Na de openingswedstrijden op het wereldkampioenschap in Rusland is die discussie alleen nog maar groter geworden. Cristiano Ronaldo schitterde met een hattrick tegen Spanje terwijl Lionel Messi een strafschop miste en gelijkspeelde tegen IJsland. Neymar heeft alvast een duidelijk mening over het debat.

De Braziliaanse Neymar wordt soms ook in hetzelfde rijtje als het tweetal gezet, maar dat vindt de superster van PSG absoluut niet. “Ronaldo en Messi staan boven iedereen op het moment”, vertelde Neymar tegenover Youtube-kanaal Desimpedidos.

“In alle bescheidenheid, ik ben de beste speler ter wereld. Omdat die twee simpelweg van een andere planeet zijn. Maar eigenlijk wil ik ook niet de beste speler ter wereld zijn, ik wil de wereldbeker winnen”, is Neymar duidelijk. “De wereldbeker winnen zou mijn familie en mijn land enorm trots maken. Ondertussen heeft de Braziliaan ook al zijn haardos aangepast voor de eerste wedstrijd op het WK, apart.

Poll: Heeft Neymar hier gelijk?

TAGS  I  Ronaldo  I  Messi  I  Neymar  I  WK  I  Rusland

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024