Op deze manier probeert Cristiano Ronaldo een celstraf te ontlopen

Op deze manier probeert Cristiano Ronaldo een celstraf te ontlopen
Maandag 19 maart 2018 - 19:48   I  

Cristiano Ronaldo lijkt weer helemaal terug van nooit écht weggeweest. De Portugees is in de Primera Division zijn statistieken opnieuw aan het opkrikken, nadat hij dat eerder al goed deed in de Champions League. Hij geeft critici die zijn leeftijd in twijfel begonnen trekken zo ook lik op stuk. Nu moet Cristiano Ronaldo wel nog wat andere zaken rechttrekken.

De stervoetballer van Real Madrid werd vorig jaar aangeklaagd omdat hij tussen 2011 en 2014 voor in totaal 14,7 miljoen euro aan belastingen zou hebben ontdoken. Het gaat onder meer om het niet betalen van belasting uit inkomsten over portretrechten. Dat schrijft NOS.

Ronaldo probeert die celstraf nu te vermijden en heeft volgens het Spaanse El Mundo nu ook een blanco checque aangeboden aan de fiscus om die straf te ontlopen. De fiscus zou dan zelf het bedrag mogen kiezen dat Ronaldo nog schuldig zou zijn. De Portugees bleef wel beweren niets verkeerds te hebben gedaan.

Eerder al geld aangeboden

Het juridische team van Ronaldo is alvast bezig met de zaak. Zij zullen er alles aan doen zodat de Portugese stervoetballer niet achter de tralies belandt. NOS weet ook dat Ronaldo eerder al een bedrag van 4 à 5 miljoen euro zou hebben aangeboden om van verdere vervolging af te komen, maar daarmee ging justitie niet akkoord.

Poll: Zal het Ronaldo lukken om een celstraf te ontlopen?

TAGS  I  Ronaldo  I   Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024