Opmerkelijk: ‘Coucke verkoopt Oostende aan deze Engelse topclub’

Opmerkelijk: ‘Coucke verkoopt Oostende aan deze Engelse topclub’
Vrijdag 22 december 2017 - 06:53   I  

Marc Coucke gaat KV Oostende inruilen voor RSC Anderlecht. Rest de vraag: hoe moet het nu verder met KVO? Wel, volgens de laatste berichten zou Coucke van plan zijn om de West-Vlaamse club voor de helft te verkopen aan… Manchester City.

Het Nieuwsblad weet dat er een plan om tafel ligt waarbij maximaal 50 procent van de aandelen van KVO in Engelse handen komt – Manchester City wordt genoemd. Voor de overige 50 procent zoekt men tien Vlaamse investeerders. Op die manier zou de lokale verandering gegarandeerd worden.

De onderhandelingen tussen KVO en City zouden al even lopen. Vorige week zegde Coucke nog ziek af voor de match Oostende-KV Mechelen, maar toen zou hij naar Londen zijn afgereisd om er te praten met de Engelse investeerders.

Manchester City is dezer dagen alvast op zoek naar partners waar het talenten kan stallen. Ze zouden evenwel één belangrijke voorwaarde gesteld hebben: Luc Devroe zou sportief directeur moeten blijven aan de Kust, en dat terwijl hij ook in beeld is bij Anderlecht.

Poll: Zou dit een goeie zaak zijn voor KVO?

TAGS  I  KV Oostende  I   Manchester City  I   Coucke

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024