Opmerkelijk: Real Madrid laat punten liggen met Zidane op doel

Zaterdag 19 mei 2018 - 22:47   I

Dat Real Madrid zich volledig focust op de finale van de Champions League is al een tijdje duidelijk. In de Primera Division is Barcelona al kampioen en de Koninklijke wil die derde opeenvolgende Champions League binnenslepen. Opmerkelijk was dat coach Zinedine Zidane zijn zoon Luca Zidane een kans gaf als doelman.

Gareth Bale bracht Real Madrid op voorsprong. Nog voor rust verdubbelde Real Madrid die voorsprong dankzij een doelpunt van Cristiano Ronaldo. In de tweede helft trok Villarreal dit echter helemaal recht. Eerst was het Roger Martinez die Zidane kansloos liet.

Luca Zidane zag er niet goed uit bij de gelijkmaker van Villarreal. De goalie kwam slecht uit en Samu Castillejo zorgde voor de 2-2 eindstand. Nu kan Real Madrid zich volledig focussen op de finale van de Champions League tegen Liverpool.

Poll: Het is slim dat Real Madrid zich focust op de Champions League?