'Opnieuw aanvaring bij Antwerp, Lamkel Zé gaat zwaar in de clinch'

'Opnieuw aanvaring bij Antwerp, Lamkel Zé gaat zwaar in de clinch'
Dinsdag 03 december 2019 - 11:00   I   door Redactie

Bij Royal Antwerp FC kan de bom op ieder moment ontploffen, zo is maandag nog maar eens gebleken. Op training was er andermaal een aanvaring.

Het is misschien geen verrassing, maar opnieuw was Didier Lamkel Zé betrokken bij het incident. Zondag verscheen Lamkel Zé al enkele minuten te laat op het oefenveld en maandag escaleerde alles, zo schrijft Het Nieuwsblad.

Bölöni sprak Lamkel Zé aan op het te laat komen, maar die liet zich niet doen. Lamkel Zé confrontreerde Bölöni onmiddellijk met diens uitspraken van afgelopen vrijdag. Bölöni had de Kameroener toen op de bank gezet.

"Didier kwam ziekjes terug. Enfin, dat zei hij toch"

“Didier speelde een zwakke match tegen Gent en ik heb de indruk dat zijn oproeping voor Kameroen hem geen deugd gedaan heeft. Hij kwam ook ziekjes terug. Enfin, dat zei hij toch", vertelde Bölöni na de match tegen Mechelen.

"Gisteren waren beiden hun woordenwisseling van zondag nog niet vergeten: Bölöni en Lamkel Zé kibbelden nog wat verder. Lamkel Zé werd wel opgenomen in de selectie voor de bekermatch van vanavond. Afwachten of hij in actie komt", besluit Het Nieuwsblad.

Poll: Denk jij dat het Antwerp zal lukken om Lamkel Zé in toom te houden?

TAGS  I  Antwerp  I  voetbal

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024