'Opnieuw klap voor Antwerp: Na Refaelov verliest het nu ook andere smaakmaker'

'Opnieuw klap voor Antwerp: Na Refaelov verliest het nu ook andere smaakmaker'
Zondag 09 mei 2021 - 13:00   I   door Redactie

Antwerp blijft maar opdoffers incasseren. Sportieve klappen met het late puntenverlies tegen KRC Genk en Anderlecht in play-off 1. En transferklappen met het vertrek van Refaelov en straks ook een andere spelmaker.

En zeggen dat ze bij Antwerp zo blij waren dat ze de oplossing voor het verlies van Refaelov in eigen huis hadden gevonden. In de vorm van Koji Miyoshi met name. De Japanner was zowel tegen KRC Genk als tegen Anderlecht één van de sterkhouders.

Nog voor de partij op Anderlecht hadden ze op de Bosuil al besloten om van Myoshi één van de steunpilaren voor volgend seizoen te maken. Tenslotte heeft de aanvallende middenvelder nog een contract tot 2024.

Maar nu komt vanuit Japan het nieuws overgewaaid dat de speler niet van plan is om die overeenkomst na te leven. Meer zelfs, hij zou deze zomer al op een vertrek azen. Iets wat hij zelf ook al verkondigde in Het Nieuwsblad.

Tussenstop

"Ik weet niet of ik blijf. Ik beschouw Antwerp als een eerste tussenstop in mijn Europees avontuur", aldus Myoshi. "Of de tijd in de zomer rijp is voor een volgende stap, zien we dan wel. Nu wil ik me hier bewijzen." Maar 'nu' zou dus enkel nog tijdens play-off 1 zijn.

Bij Antwerp waren ze naar verluidt not amused toen het nieuws hen ter ore kwam en dat is nog licht uitgedrukt. Want voorzitter Paul Gheysens wil volgend seizoen absoluut verder de Belgische top bestormen en Myoshi maakte deel uit van die plannen. Afwachten hoe deze saga uitdraait.

Poll: Wiens vertrek is het grootste verlies volgens jou?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024