Opvallend: Deze doelman sluit terugkeer naar Anderlecht niet uit

Opvallend: Deze doelman sluit terugkeer naar Anderlecht niet uit
Zaterdag 03 december 2016 - 08:06   I   door Redactie

Als je nu naar de doelmannenkwestie kijkt bij Anderlecht - Roef of Boeckx - dan had Thomas Kaminski er ook kunnen spelen. De doelman wilde echter absoluut een basisplaats en vertrok daarom.

Kaminski speelt nu bij KV Kortrijk. Hij sluit echter een terugkeer naar Anderlecht niet helemaal uit. "Ik denk niet dat het zal gebeuren - ik wil niet weg bij KV Kortrijk - maar ik blijf Anderlecht dankbaar voor de geboden kansen", aldus de keeper in Het Laatste Nieuws. "Ik heb allerminst revanchegevoelens. Weet je, in het voetbal kan het snel veranderen. Vandaag ben je de pineut, morgen de held. Net dat maakt het zo mooi."

"Misschien was ik te eerlijk bij Anderlecht. Ik was amper negentien en vertelde doodleuk dat ik wilde spelen. Wat kon ik anders zeggen? Ik ken geen enkele voetballer die gelukkig is op de bank. Ik was ambitieus, hé. Tuurlijk vond Silvio (Proto, zijn concurrent bij Anderlecht, red.) mijn uitspraken niet leuk, maar 't is niet dat hij er slechter van gaan keepen is. Integendeel: we hebben mekaar béter gemaakt."

TAGS  I  Anderlecht  I   Thomas Kaminski

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024