Opvolger voor Leko? "Als Club morgen belt, ga ik te voet naar Brugge"

Opvolger voor Leko?
Zaterdag 30 december 2017 - 07:45   I   door Redactie

Hugo Broos wil weer in België aan de slag. Hij heeft de periode als bondscoach van Kameroen definitief afgesloten. Daar kreeg hij zijn ontslag, al is dat nog steeds niet officieel.

"Ik laat het gewoon op me afkomen, maar mijn ontslagbrief raakt maar niet de oceaan over. Natuurlijk is er iets gebroken en heb ik geen zin meer om in Kameroen aan de slag te gaan. Ik wacht met ongeduld op een Belgische club", zegt Broos in Het Laatste Nieuws. "Als ik over drie maanden nog niets gehoord heb, houd ik mijn leven als coach voor bekeken. Domme experimenten zoals in de Maghreb ga ik niet meer aan. Het hoofdstuk van de woestijnclubs is afgesloten."

De grote liefde is er nog steeds voor Club Brugge. "Als ik morgen een telefoontje van Club krijg, ga ik te voet naar Brugge. Anderlecht was altijd een zakelijke club, een onderneming zeg maar. Er moest gepresteerd worden. Club was losser en amateuristischer, maar dat is nu veranderd. Het familiale is er uitgegaan. Ook Club is verzakelijkt. Maar de bloedgroepen verschillen. Ook vandaag is Club volks gebleven, terwijl Anderlecht een eliteclub is. Bij Anderlecht komen de mensen naar de cinema kijken. Club heeft meer de klei van het echte leven aan de voeten."

Poll: Zou Hugo Broos nog een goeie coach zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I   Broos

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024