'Opvolger' Wenger is duidelijk: "Ja, ik ben er klaar voor"

'Opvolger' Wenger is duidelijk:
Woensdag 25 april 2018 - 12:49   I  

Arsène Wenger is volgend seizoen geen trainer meer van Arsenal. Na 22 jaar houdt de Fransman het voor bekeken bij Arsenal. The Gunners moeten dus op zoek naar een opvolger, al heeft die wel heel grote schoenen te vullen.

Iemand die volgens Wenger zelf alles in huis heeft om het te maken als manager van Arsenal is Patrick Vieira, landgenoot van Wenger én ex-speler van Arsenal. Vieira heeft ondertussen al 2 seizoenen ervaring kunnen opdoen in de MLS bij New York City.

"Vieira heeft het in zich om mij hier ooit op te volgen. Ik volg zijn trainerscarrière en hij heeft het wel in zich denk ik. De Premier League is wel speciaal. Je moet je hier meteen goed kunnen voelen. Er zijn voldoende ex-spelers die het potentieel hebben om hier te slagen, dus maak je maar geen zorgen", aldus Wenger eerder nog volgens The Sun.

"Ik ben er klaar voor"

Ook Vieira zelf ziet de uitdaging in Arsenal wel zitten. Hij is er naar eigen zeggen absoluut klaar voor. "Ik weet dat mijn naam de ronde doet en ik ben daar ook erg blij mee. Het is een hele eer om nog maar genoemd te worden als coach van Arsenal. Ik ben hier (New York nvdr.) wel nog steeds erg gelukkig en ik wil hier niet noodzakelijk weg. Maar als je mij de vraag zou stellen of ik klaar ben voor een avontuur bij Arsenal of in Europa dan zou ik daar volmondig op antwoorden: "Ja, ik ben klaar" ", aldus Vieira volgens The Daily Mail.

Poll: Zou Vieira een goede opvolger zijn?

TAGS  I  Arsenal  I   Vieira  I   Wenger

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024