Opzienbarende verandering op komst bij Club Brugge

Opzienbarende verandering op komst bij Club Brugge
Zondag 09 mei 2021 - 19:00   I   door Redactie

De vernederende 3-0-nederlaag bij KRC Genk zal bij Club Brugge niet zonder gevolgen blijven voor de volgende match komende donderdag op het veld van Antwerp.

Want Philippe Clement zal sowieso aan het wisselen gaan. Dat wil zeggen dat er enkelen zijn die zich serieus vragen moeten gaan stellen. Vooral het hoge aantal tegengoals in de laatste matchen baart de Club-trainer naar verluidt grote zorgen.

Negen tegentreffers maar liefst in de laatste vier matchen. Terwijl blauw-zwart in de reguliere competitie met de beste verdediging mocht pronken. Volgens L'Avenir is er alvast één grote verandering op komst.

De Waalse krant voorspelt dat Eder Balanta weer in de basiself zal komen. De Colombiaan moet als verdedigende middenvelder de defensie bijstaan en zo voor meer stabiliteit zorgen. Daarnaast moet hij ook fysiek vermogen toevoegen en evenwicht brengen op het middenveld.

Geen risico

Balanta komt nog maar net terug uit blessure. Tegen Anderlecht was hij er nog niet bij en tegen KRC Genk vrijdag zat hij in de tribune, maar dat was dus om geen risico te lopen met het oog op de match van donderdag tegen Antwerp. Hij zou volledig speelklaar zijn. Afwachten of hij ook een meerwaarde kan zijn.

Poll: Zal Club Brugge beter draaien met Balanta in de ploeg volgens jou?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  KRC Genk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024