Oulare heeft opvallende boodschap voor Antwerp-fans (en die van Club)

Oulare heeft opvallende boodschap voor Antwerp-fans (en die van Club)
Maandag 08 januari 2018 - 15:15   I  

Obbi Oulare is vandaag 22 geworden en dat is een moment om even stil te staan bij zijn nog zeer jonge leven. Toch heeft de speler van Antwerp al heel wat woelige watertjes doorzwommen. Van zijn indrukwekkende start bij Club Brugge naar zijn mislukt avontuur in het buitenland, tot zijn huidige status bij Antwerp.

Op Instagram liet hij alvast weten zelf zeer trots en tevreden te zijn met waar hij op dit moment staat in zijn leven. Hij lijkt zich dan ook niets te beklagen en kijkt eerder vooruit dan achteruit.

"Wees blij met wat je hebt in plaats van te klagen over wat je hebt verloren. Vandaag ben ik 22 en ben ik de trotse vader van een prachtige meid. Ik doe wat ik zo graag doe, namelijk op een bal trappen."

Voor de rest gaat het ook nog over de juiste beslissingen maken in het leven. Volgens hem is dat een kwestie van er klaar voor zijn op het juiste moment. Wellicht had Oulare niet naar Engeland getrokken als hij de keuze nog eens zou mogen maken, maar de toekomst is nog steeds rooskleurig voor het talent.

Poll: Breekt Oulare ooit nog écht door?

TAGS  I  Oulare  I   Antwerp  I   Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024