Overnemer van Beerschot Wilrijk maakt plannen bekend

Overnemer van Beerschot Wilrijk maakt plannen bekend
Vrijdag 12 januari 2018 - 17:31   I   door Redactie

Beerschot Wilrijk wordt overgenomen door het Kempische bouwbedrijf DCA. De ambities zijn meteen duidelijk.

“Sinds wij deze zomer hoofdsponsor zijn geworden, hebben wij de club vanbinnen en vanbuiten leren kennen", zegt Luc Neefs, bestuurder bij DCA, tegenover Het Nieuwsblad. 

"We hebben appreciatie voor de ambities die Beerschot Wilrijk heeft en die aansluiten bij onze groei. Het was dus een logische stap naar een overname van de club waar een meer actieve rol gespeeld kan worden. We zullen een businessplan opstellen voor de komende jaren. Veel zal afhangen van een eventuele promotie naar de Jupiler Pro League.”

“Met de komst van DCA zetten we onze ambitie duidelijk kracht bij om te promoveren naar de Jupiler Pro League", reageert een opgetogen Beerschot-voorzitter Eric Roef. "De komende vijf jaar voorziet DCA investeringen om de infrastructuur en de jeugdwerking aan te pakken. Ze erkennen het historische belang van de club en zijn medewerkers. Met onmiddellijke ingang wordt er geïnvesteerd in de bouw van een nieuw jeugdcentrum. We willen hen daarom bedanken voor deze belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van Beerschot Wilrijk.”

TAGS  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024