Paars-witte Sportief Directeur Peter Verbeke zet Jacobs en Broos zwaar te kakken

Paars-witte Sportief Directeur Peter Verbeke zet Jacobs en Broos zwaar te kakken
Maandag 19 april 2021 - 08:30   I   door Redactie

Hoe zoet kan wraak smaken? Bij Anderlecht zijn er op dit moment heel wat figuren die maar al te graag hun gram halen. Niet in het minst Peter Verbeke, de Sportief Directeur die mee onder vuur kwam te liggen.

Dinsdag 20 oktober. Het Laatste Nieuws. "Play-off 1 is al weg". De titel boven een artikel waarin ex-trainers Ariël Jacobs en Hugo Broos een tussentijdse balans opmaken van Anderlecht na negen speeldagen.

Op dat moment telt paars-wit slechts veertien op zevenentwintig en heeft het al vijf punten achterstand op Club Brugge en Charleroi. En dat met wat een op papier makkelijk programma was. 

"Je moet je stilaan vragen beginnen stellen of Anderlecht nog de aansluiting bovenin zal kunnen maken", bedenkt Jacobs zich in het artikel. Broos is kordater: "Play-off 1 is nu al weg. Wouter Vandenhaute heeft gelijk als hij zegt dat Anderlecht sowieso terugkomt, maar dat zal tijd kosten. Het wordt een moeilijk seizoen. Alweer."

Inkaderen

Meer had Peter Verbeke blijkbaar niet nodig om het artikel te laten afdrukken en zelfs in te kaderen. En nu Anderlecht zich wel degelijk geplaatst heeft voor play-off 1, haalt de Sportief Directeur het artikel met plezier weer boven.

Zondagavond postte hij een foto van het kader op zijn Instagram. Kwestie van Ariël Jacobs en vooral Hugo Broos nog eens te herinneren aan hun uitspraken. Achteraf is het gemakkelijk natuurlijk en de vraag is of Verbeke zelf er op dat moment vertrouwen in had dat het goed zou komen.

Poll: Is het nodig om zo'n bericht te posten?

TAGS  I  STVV  I  Anderlecht  I  KV Oostende  I  Cercle Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024