Peter Maes wil Anderlecht een serieuze loer draaien

Peter Maes wil Anderlecht een serieuze loer draaien
Vrijdag 16 april 2021 - 21:30   I   door Redactie

Peter Maes heeft een opmerkelijk plan klaar om RSC Anderlecht een loer te draaien. De trainer van STVV heeft er binnenskamers mee gedreigd om zijn spelers een week vakantie af te nemen, als ze niet voluit zouden gaan tegen Anderlecht.

Er staat voor STVV, dat zich al wist te redden, niets meer op het spel. De Kanaries spelen enkel nog voor de eer en de winstpremies. Maar Maes staat niet toe dat zijn jongens het nu al rustig aan gaan doen. Integendeel.

Om iedereen scherp te krijgen, dreigde hij er dus mee om na dit weekend nog een week verder te trainen. Opmerkelijk, maar ook begrijpelijk na de 4-0-bolwassing in de derby tegen KRC Genk. Bij Anderlecht zullen ze het niet zo graag horen, want Vincent Kompany en zijn jongens moeten nog vol aan de bak om play-off 1 te halen.

"Ik zie een ander STVV"

Maes heeft er alvast een goed oog in dat zijn ploeg iets kan doen tegen Anderlecht. "Ik verloor ooit maar één keer zwaar op Anderlecht en dat was met KV Mechelen die beruchte 7-1. De groep heeft na de intense week met drie matchen een andere voorbereiding gehad, het lichaam heeft wat kunnen rusten."

"Ik zie een ander STVV dat terug ‘moraal’ heeft en dat er, net als in die match waarin we ons verzekerden van het behoud, weer het kopje ervoor wil leggen", aldus Maes bij Het Laatste Nieuws. "Want deze prestatie, de redding, mag niet ondergesneeuwd raken in die laatste twee matchen tegen topteams.”

TAGS  I  STVV  I  Anderlecht  I  KV Oostende  I  Club Brugge

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024