Peter Vandenbempt in shock na het zien van Anderlecht: "Onvoorstelbaar"

Peter Vandenbempt in shock na het zien van Anderlecht:
Maandag 27 januari 2020 - 08:00   I   door Redactie

Anderlecht won met 1-2 bij Cercle Brugge, maar speelde echt niet goed. Paars-wit ontsnapte echt. Dat weet ook Peter Vandenbempt.

"Anderlecht ontsnapt, veel straffer dan met de truken die Houdini ooit heeft uitgehaald. Het is onvoorstelbaar", zegt Vandenbempt aan Radio 1. "Anderlecht weet niet hoe, maar het gaat toch nog met twee doelpunten in minuut 42 en 49 (van de tweede helft) winnen. Die van Anderlecht juichen, maar de "Shame On You", die de supporters daarstraks ten gehore gaven, geldt nog altijd."

"Cercle heeft zichzelf verschrikkelijk tekort gedaan en Anderlecht heeft zichzelf rijkelijk beloond na een lamentabele prestatie op het veld van de rode lantaarn. Het kan alleen in voetbal, dat een ploeg die dergelijke prestatie levert toch nog kan winnen."

Mooie goals

"Al moet ik wel zeggen dat de doelpunten die Anderlecht heeft gemaakt er wel mochten wezen", vervolgt Vandenbempt. "De lange bal van Kompany bij de goal van Amuzu was klasse en de voorzet van Murillo en de kopbal van Vlap waren ook wel fraai. En plots staat Anderlecht op 4 punten van Genk en KVM en dus van Play-off I."

Poll: Haalt RSCA nog Play-off 1?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024