‘Philippe Clement grijpt in en gooit Hans Vanaken eruit bij Club Brugge’

‘Philippe Clement grijpt in en gooit Hans Vanaken eruit bij Club Brugge’
Dinsdag 11 mei 2021 - 19:00   I   door Redactie

De nederlaag op het veld van KRC Genk heeft er flink ingehakt bij Club Brugge. Trainer Philippe Clement kondigde al aan dat hij maatregelen zou treffen. Geen loze woorden, zo blijkt nu.

Enkele bronnen rond de club weten dat Clement aan zijn typeploeg gaat sleutelen. Tegen Antwerp zouden enkele andere spelers de kans krijgen om zich te tonen. Zo zou Hans Vanaken naast de ploeg vallen. De Limburger heeft het momenteel moeilijk om Club bij de hand te nemen en zou dat cash betalen.

Meer power

Eder Balanta is opnieuw fit en de Colombiaan zou tegen Antwerp onmiddellijk in de ploeg komen, zo wordt gefluisterd. Met Balanta wil Clement extra power en verdedigende stabiliteit in de ploeg brengen. Voor het overige zou ook Stefano Denswil uit de ploeg vliegen.

De Nederlander maakte geen al te beste beurt in Genk en zou plaats moeten maken voor Eduard Sobol. Tot slot zou ook Charles De Ketelaere zich zorgen moeten maken over zijn basisplaats.

Hij ligt na een matige prestatie in de weegschaal met David Okereke en Tahith Chong. De Ketelaere heeft wel het voordeel dat zijn concurrenten dit seizoen nog niet konden overtuigen. Wie weet blijft hij dus alsnog in het elftal staan.

Poll: Vind jij dat Clement Vanaken op de bank moet zetten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KRC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024