Philippe Clement ziet enorm probleem bij Club Brugge: “Dramatisch”

Philippe Clement ziet enorm probleem bij Club Brugge: “Dramatisch”
Vrijdag 18 oktober 2019 - 09:00   I   door Redactie

Club Brugge is uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen, maar toch maakt trainer Philippe Clement zich zorgen. Clement is er als de dood voor om kapitein Ruud Vormer te moeten missen.

Vormer mist na zijn uitsluiting tegen Real Madrid al zeker de match tegen Paris Saint-Germain. Omdat hij enkele scheldwoorden naar de scheidsrechter zou geslingerd hebben, dreigt echter een langere schorsing.

"Volgens mij is daar amper iets gezegd. Of toch geen dramatische zaken. Als je dat dan vergelijkt met andere zaken die soms op een voetbalveld gebeuren...", sakkerde Clement donderdag op zijn persbabbel.

"Ruud is de motor op ons middenveld"

"Maar je wil je beste spelers niet kwijtraken", tekent Het Nieuwsblad nog op uit de mond van Clement. "Ruud is de motor op ons middenveld. Fysiek, maar ook verbaal. Zijn schorsing zou een groot verlies zijn."

"Vervangers hebben we niet echt, maar we hebben wel al iets geprobeerd op training vandaag. Rits zou kunnen schuiven, maar door de blessure van Balanta heb je dan ook een probleem op zijn positie.”

Poll: Denk jij dat Club Brugge een afwezigheid van Vormer kan opvangen?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024