Pijnlijk: 'Daarom wil KRC Genk John van den Brom nu nog niet ontslaan'

Pijnlijk: 'Daarom wil KRC Genk John van den Brom nu nog niet ontslaan'
Vrijdag 26 februari 2021 - 18:00   I   door Redactie

John van den Brom staat nog maar enkele maanden aan het roer bij KRC Genk, maar nu al ligt de Nederlandse trainer onder vuur. Voorlopig behoudt het bestuur echter nog het vertrouwen in van den Brom. Of het om de juiste redenen is, is echter weer iets anders...

Volgens commentator Peter Vandenbempt wil Genk immers geen gezichtsverlies lijden door nog eens afscheid te moeten nemen van een coach. Eerder dit seizoen werd Hannes Wolf de laan uitgestuurd en besliste Jess Thorup zelf om op te stappen. Nu ook nog van den Brom ontslaan, is daarom wat van het goede teveel.

"Trainer zijn is vaker een hondenstiel, maar deze lijdensweg waarvan je weet dat aan het eind de kruisiging volgt, is toch veruit het ergst. Elke match kan de laatste zijn", stelt Vandenbempt vast in Het Nieuwsblad.

Laat op het seizoen

"Van den Brom weet best dat het niet het onwrikbare geloof van (enkele van) zijn bazen is dat hij de juiste man is dat hem nog in het zadel houdt. Wel de situatie: laat op het seizoen, al te veel coaches geconsumeerd, het risico met Olivieri als interim op langere termijn", concludeert Vandenbempt.

Poll: Vind jij dat KRC Genk het vertrouwen in John van den Brom moet behouden?

TAGS  I  KRC Genk  I  Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024