Play-Off I of Europa League? Dury heeft verrassend antwoord in petto

Play-Off I of Europa League? Dury heeft verrassend antwoord in petto
Woensdag 22 november 2017 - 21:55   I  

Morgen neemt Zulte Waregem het op tegen Nice. Dat wordt geen gemakkelijke wedstrijd, maar als de mannen van Dury Europees willen overwinteren is het een must om daar iets te gaan rapen.

Dury beseft dat en ondanks enkele blessures zal zijn club er vol voor gaan. Zulte Waregem zit wel in een mindere periode en zal moeten knokken voor Play-Off I. Toch hoopt Dury op beide fronten te blijven meespelen. Ook in de beker wacht met Club Brugge een zeer zware tegenstander.

"Natuurlijk wachten ons de komende weken veel uitdagingen, maar dat is opwindend. Ik kan en wil niet kiezen. We willen de play-offs halen, maar het wordt een spannende en moeilijke strijd want er staan veel ploegen te drummen. In de beker willen we voorbij Club Brugge en de Europa League speel je maar een keer om de drie jaar", aldus Dury volgens Sporza.

Toch gaat Zulte Waregem er alles aan doen om die laatste wedstrijd tegen Lazio nog spannend te houden. Hij hoopt de goede resultaten van de Europa League door te trekken naar de Belgische competitie. Al kan dat ook omgekeerd uitdraaien.

"Elke match is voor ons belangrijk. Als we hier morgen onderuit gaan, dan neem je dat mee naar de competitie. Maar we kunnen ook veel vertrouwen opdoen en dat kan het gevoel in de groep veranderen. Bovendien willen we de laatste groepsmatch tegen Lazio interessant houden. Als je de kans hebt om te overwinteren, dan mag je nooit twijfelen."

Poll: Kan Zulte Waregem iets rapen tegen Nice?

TAGS  I  Dury  I   Zulte Waregem  I   Nice

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024