‘Plots meldt deze Engelse topclub zich voor Dendoncker’

‘Plots meldt deze Engelse topclub zich voor Dendoncker’
Zondag 18 maart 2018 - 08:26   I  

Het staat in de sterren geschreven dat Leander Dendoncker na afloop van dit seizoen andere oorden zal opzoeken. De verdediger/middenvelder is bij RSC Anderlecht niet bepaald aan een geweldig seizoen bezig, maar dat neemt niet weg dat de clubs in de rij staan om Dendoncker over te nemen.

De voorbije weken en maanden werd Dendoncker vooral in verband gebracht met een overstap naar West Ham United. Die club wilde de Rode Duivel graag in januari al naar de Premier League halen, maar toen wilde Anderlecht zijn basisspeler niet laten gaan.

De kans is groot dat West Ham, waar David Moyes de plak zwaait, zich in het tussenseizoen opnieuw meldt voor Dendoncker. Al zullen The Hammers dan flinke concurrentie krijgen van een andere Engelse club. Een topclub. Zo weet Transfermarketweb dat nu ook Liverpool op de diensten van Dendoncker aast.

Vervanger van Emre Can?

The Reds spelen aan het einde van dit seizoen met Emre Can een belangrijke speler in het elftal van Jürgen Klopp kwijt. De Duitse middenvelder is einde contract en wil niet verlengen bij Liverpool. De Engelsen speuren dezer dagen de markt af naar een vervanger voor Can, en zouden nu bij Dendoncker zijn uitgekomen.

Het is vooralsnog niet duidelijk hoeveel Liverpool zou willen neertellen voor Dendoncker. Bij Anderlecht hopen ze alvast de jackpot te winnen. De Brusselse club kleefde in het verleden al een transferbedrag van meer dan 20 miljoen euro op het hoofd van Dendoncker.

Poll: Kan Dendoncker mee bij Liverpool?

TAGS  I  Emre Can  I   Dendoncker  I   Liverpool  I   Anderlecht  I   West Ham United

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024