‘Pogba heeft keuze gemaakt tussen Real Madrid en Barcelona’

‘Pogba heeft keuze gemaakt tussen Real Madrid en Barcelona’
Dinsdag 17 juli 2018 - 20:40   I  

Paul Pogba (25) kroonde zich enkele dagen geleden tot wereldkampioen met Frankrijk. Mogelijk wordt deze zomer nog wat mooier voor de excentrieke middenvelder. Zo zou Pogba immers op het verlanglijstje van Real Madrid én Barcelona staan.

De twee Spaanse grootmachten zijn dezer dagen op zoek naar vers bloed voor hun middenveld. Pogba maakte indruk op het WK in Rusland en bovendien is Manchester United-trainer José Mourinho bereid om de Fransman te laten gaan als er meer dan 100 miljoen euro op tafel komt.

Meer mogelijkheden bij Barcelona

Volgens Don Balon heeft Pogba nu ook een beslissing genomen over zijn toekomst. Zo zou de middenvelder een overstap naar Barcelona boven een verhuis naar Real Madrid verkiezen. Pogba zou voor zichzelf meer mogelijkheden zien in Camp Nou.

Iets wat als muziek in de oren van Barça-trainer Ernesto Valverde klinkt. De Spaanse oefenmeester is immers van mening dat zijn ploeg een type als Pogba mist. Met zijn veelzijdigheid en fysieke kracht moet hij de Spaanse landskampioen iets extra’s bijbrengen. Hoeveel Barcelona wil neertellen voor Pogba is nog niet geweten.

Poll: Bij welke club past Pogba het beste?

TAGS  I  Manchester United  I  Barcelona  I  Real Madrid

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024