Preud'homme naar Standard: Wordt deze man dan opvolger van Martinez?

Preud'homme naar Standard: Wordt deze man dan opvolger van Martinez?
Maandag 19 maart 2018 - 15:46   I   door Redactie

Mocht Michel Preud'homme trainer worden van Standard, dan wordt hij dus geen bondscoach bij de Rode Duivels. De kans is nochtans heel groot dat Roberto Martinez na het WK afzwaait als bondscoach. Hij is dan ook einde contract. De kans dat dat verlengd zal worden, is eerder klein.

Preud'homme niet

Er zijn twee mogelijkheden: of het WK valt tegen en dan zal de voetbalbond niet willen verlengen. Of het WK valt mee, maar dan lijkt Martinez eerder weer in de Premier League aan de slag te willen. In dat geval moet de KBVB dus op zoek naar een opvolger voor de Spanjaard.

Preud'homme leek de gedoodverfde opvolger voor Martinez. Alleen wordt hij nu plots nadrukkelijk aan een nieuwe ambstermijn bij Standard gelinkt. In dat geval moet er uitgekeken worden naar andere namen. Wie zou nog in aanmerking kunnen komen om Martinez op te volgen?

Als er nu weer voor een Belgische coach wordt gekozen, dan is de spoeling toch eerder dun. Hein Vanhaezebrouck zit bij Anderlecht goed. Felice Mazzu werd al eens genoemd. Hij behaalde al veel sucessen met Charleroi, maar heeft hij ook al naam genoeg om zo'n grote sterren als de Rode Duivels te trainen? Het zou in ieder geval een hele straffe stunt zijn.

Van Gaal

Als we naar het buitenland kijken, wordt meteen aan de naam van Louis Van Gaal gedacht. De Nederlander was in 2016 al bijna bondscoach na zijn ontslag bij Manchester United. Dat was toen echter nog niet afgehandeld, waardoor het niet doorging. Zou hij nog steeds belangstelling hebben om bondscoach van België te worden? 

Poll: Wie zou jij kiezen als opvolger voor Martinez?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Martinez  I   Mazzu  I   Van Gaal  I   shw

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024