‘PSG schiet onmiddellijk in actie na duidelijke wens Neymar’

‘PSG schiet onmiddellijk in actie na duidelijke wens Neymar’
Maandag 21 mei 2018 - 23:55   I  

Paris Saint-Germain en Neymar, op sportief vlak een succesvol huwelijk maar daarbuiten? De Braziliaanse superster is al een paar keer in opspraak gekomen in de Franse hoofdstad en zou alweer weg willen. Komende zomer betaalde PSG nog een recordbedrag van 222 miljoen euro. Nu heeft het dribbelwonder zijn wens duidelijk gemaakt aan het bestuur van PSG.

Het doorgaans goed geïnformeerde Goal meldt dat de 26-jarige Braziliaan zijn vertrekwens heeft duidelijk gemaakt aan het bestuur van Paris Saint-Germain. De Franse grootmacht wil dit uiteraard niet zonder slag of stoot laten gebeuren en schiet ook meteen in actie.

De zaakwaarnemer van Neymar, Pini Zahavi, heeft een gesprek gehad op 13 mei Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez. Dat gesprek duurde ongeveer een uur en een dag later had Zahavi ook een ontmoeting met de advocaat van Neymar. Ook de vader van de superster van PSG hoopt op een vertrek naar Real Madrid.

Zahavi zou ondertussen ook al contacten hebben gelegd tussen PSG en Bayern München om Lewandowski naar de Franse hoofdstad te lokken als vervanger. Sinds kort is Zahavi ook zaakwaarnemer van de Poolse spits. Pas na het WK zou de transfer van Neymar naar Real Madrid echt vorm beginnen krijgen. Maar het is duidelijk dat Neymar alweer op een supertransfer aast. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Neymar gaat na het WK naar Real Madrid?

TAGS  I  PSG  I  Neymar  I  Real Madrid

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024