PSG spreekt zich uit over komst van Gianluigi Buffon

PSG spreekt zich uit over komst van Gianluigi Buffon
Zondag 20 mei 2018 - 15:41   I  

Gianluigi Buffon (40) trok de deur bij Juventus (tijdelijk?) achter zich dicht. Zaterdag kwam de legendarische doelman voor de allerlaatste keer in actie bij de Italiaanse kampioen. Buffon werd ondertussen al in verband gebracht met een sensationele overstap naar Paris Saint-Germain, maar in Parijs wuiven ze de geruchten weg.

"Buffon? Jullie kennen me nu al zeven jaar. Denk je dat ik zal verklappen welke spelers we volgen? Bovendien hebben we Areola, hij is onze nummer één en zal dat ook volgend seizoen zijn. Dat staat nu al vast", aldus voorzitter Nasser Al-Khelaifi in een gesprek met L'Équipe. "Kijk, Buffon is een geweldige doelman. Hij is heel charismatisch, het is een grote meneer. Ik ben er zeker van dat er heel wat clubs zijn die Buffon willen."

Maar... PSG zou dus niét één van die clubs zijn. Buffon nam zaterdag afscheid van 'zijn' Juventus. Vorige week kondigde hij al aan dat hij na zeventien jaar vertrekt bij De Oude Dame. Wat hij vanaf volgend seizoen gaat doen is nog niet duidelijk.

Terug naar Parma?

Hij kan in een andere functie bij Juve aan de slag, maar heeft nog enkele opties achter de hand. Een laatste avontuur als doelman bij Boca Juniors of zijn oude club Parma is niet uitgesloten, maar Buffon gaf ook aan er nog eens goed over na te zulle denken. Wordt sowieso vervolgd...

Poll: Denk jij dat Buffon er nog een seizoen bijdoet als keeper?

TAGS  I  Buffon  I  Juventus  I  PSG  I  Parma

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024