Raes en Joos onthullen: "Daarom komen spelers niet meer naar Extra Time"

Raes en Joos onthullen:
Dinsdag 01 december 2020 - 20:00   I   door Redactie

Maandagavond blikten Frank Raes, Filip Joos en hun gasten de 400ste aflevering van Extra Time. Een mooi moment voor Raes en Joos, die de talkshow in de voorbije jaren wel zagen veranderen.

In het begin zakte er bijvoorbeeld veel vaker een speler af naar de studio. Dat is tegenwoordig nog nauwelijks het geval. “Het is moeilijker geworden om spelers in de studio te krijgen", vertelt Raes' sidekick Filip Joos in Het Nieuwsblad. "Als we winnen, zullen we misschien komen. Dat wordt meer en meer gezegd. Omdat spelers dan minder iets verkeerd kunnen zeggen.”

"We willen ook geen speler die niets komt zeggen. Daarom hebben we vaker trainers. Die kunnen makkelijker voor hun mening uit­komen", benadrukt Raes. “In Extra Time worden spelers wel makkelijker los door de dynamiek van die vijf mensen rond een tafel. En we leggen ze spelfases voor, waardoor de interviewtechnieken die ze ingelepeld kregen, niet van toepassing zijn", besluit Joos.

Poll: Vind jij het spijtig dat er niet vaker een speler naar Extra Time komt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024