‘Raiola rijkt Mourinho dé perfecte oplossing voor probleem-Pogba aan’

‘Raiola rijkt Mourinho dé perfecte oplossing voor probleem-Pogba aan’
Vrijdag 16 maart 2018 - 21:06   I  

Paul Pogba holt al een tijdje achter zijn beste vorm aan. De Franse recordaankoop van Manchester United brengt lang niet wat er van hem verwacht wordt, en dat begint iedereen op Old Trafford stilaan te irriteren. Al lijk niemand minder dan Mino Raiola met de perfecte oplossing voor het probleem op de proppen te komen.

Volgens Italiaanse media is Raiola van mening dat Pogba op het middenveld van Manchester United aan andere spelers gekoppeld moet worden. De Nederlander met Italiaanse roots weet zelfs al exact aan welke speler het middenveld van Mourinho nood heeft.

Zo zou Raiola Juventus-middenvelder Blaise Matuidi naar voor geschoven hebben als ideale zomeraanwinst voor Manchester United. Matuidi schiet uitermate goed op met Pogba, zowel op als naast het veld. De twee Fransmannen kennen elkaar van bij de nationale ploeg en daar wisten ze de voorbije jaren een goede band te smeden.

De 30-jarige Matuidi staat sinds vorige zomer op de loonlijst bij Juventus, waar hij uitgroeide tot een basisspeler. De Fransman verscheen in de Serie A 18 keer aan de aftrap en was daarin goed voor drie doelpunten. Mourinho, die met het nakende pensioen van Michael Carrick wel een nieuwe middenvelder kan gebruiken, zou alvast niet onwelwillend tegenover de komst van Matuidi staan.

Poll: Moet Manchester United Matuidi halen?

TAGS  I  Matuidi  I   Juventus  I   Pogba  I   Raiola  I   Mourinho  I   Manchester United

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024