Razende Hein Vanhaezebrouck haalt zwaar uit: "Julie zijn echt onvoorstelbaar"

Razende Hein Vanhaezebrouck haalt zwaar uit:
Donderdag 27 april 2023 - 19:00   I   door Redactie

Het was opvallend hoe kalm Hein Vanhaezebrouck nadat AA Gent pijnlijk play-off 1 miste, maar donderdag kon hij zich niet meer inhouden.

"Het is slikken wat er is gebeurd", sprak de Gent-trainer op zijn persconferentie in aanloop naar de vrijdagmatch tegen Westerlo in play-off 2 vrijdag. Om maar te zeggen dat het verlies tegen KV Oostende sporen nalaat bij de Buffalo's. 

Maar er lag Vanhaezebrouck meer op de lever. "De manier waarop de groep is benaderd uit diverse hoeken, jullie (de pers, red.) hoek ook. Er moet respect zijn voor mijn spelers, die door het blessureleed en de opeenvolging van matchen een zwaar seizoen spelen."

Waarna hij door het lint ging over Laurent Depoitre. "Laurent scheurde op een heel ongelukkige manier zijn gezonde achillespees, er was echt niets aan die pees te zien. Als ik dan lees dat de club eigenlijk afscheid wil nemen van Laurent, hoewel hij eigenlijk nog een jaar onder contract ligt..."

Respect

"Ja, jongens, wat jullie alleemaal schrijven, dat is niet normaal", kon hij zich helemaal niet meer houden. "Waar is het respect?", raasde HVH door. "Hij is negen maand out in zijn laatste jaar contract, en dan ga je dat schrijven, onvoorstelbaar."

Poll: Vind je dat Vanhaezebrouck gelijk heeft?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024