‘Real accepteert bod van 77 miljoen, weg voor Hazard ligt nu écht open’

‘Real accepteert bod van 77 miljoen, weg voor Hazard ligt nu écht open’
Woensdag 19 december 2018 - 11:34   I   door Redactie

Real Madrid maakt zich op voor enkele drukke transferperiodes. Het liefst van al wil de regerende Champions Leaguewinnaar zich in januari al gericht versterken, maar mogelijk volgen er pas volgende zomer échte toptransfers.

Achter de schermen wordt alvast werk gemaakt van enkele opmerkelijke verschuivingen. Volgens The Sun staat Real immers op het punt om Isco te verkopen. Chelsea heeft een bod van 70 miljoen euro uitgebracht op de technisch begaafde middenvelder en dat gaat De Koninklijke aanvaarden.

Ook Arsenal en Manchester City zien wel wat in een samenwerking met Isco, maar zij zouden de Spanjaard pas volgende zomer in huis willen halen. Zo lang kan en wil Isco niet wachten. Hij wil Real Madrid in januari inruilen voor Stamford Bridge.

Weg voor Hazard ligt open

Dat Isco uitgerekend naar Chelsea verhuist, zou ook een extra aanwijzing zijn dat Eden Hazard zijn huidige werkgever gaat inruilen voor een avontuur bij Real Madrid. Daar waar de aanwezigheid van Isco nog een obstakel leek voor de Rode Duivel, zou de weg naar Santiago Bernabéu nu écht open liggen voor Hazard.

Poll: Denk jij dat Hazard volgend seizoen bij Real Madrid zal spelen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Chelsea

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024